✓     De volgende werkdag verzonden

✓     Zaterdaglevering op afspraak

✓     Biologische wijnen

Wijnproeverij op locatie


Ervaar een wijnproeverij bij u thuis of op locatie. Tijdens onze wijnproeverijen brengen we de sfeer van Frankrijk naar u toe. We nodigen u uit voor een proeverij vol kennis en gezelligheid. Waar u echt wat van op kunt steken!

  Voor zakelijk & particulier
  Biologische premium wijnen
  Beoordeeld met 4 sterren op Vivino
  Ruim 37 jaar ervaring

Contact opnemen

Wijn uit de Languedoc proeven

Onze wijngaarden liggen in het zuiden van de Languedoc. De languedoc is een wijnstreek die zich strekt van de Middelandse Zeekust tot de Provence. De Cabernet, Merlot, Mourvedre, Grenache en de Syrah zijn de meest voorkomende rode druiven uit deze regio.

In de Languedoc wordt enorm veel wijn geproduceerd. Sinds de jaren 70 wordt de kwaliteit van de wijnstokken en de wijnen heel goed gewaarborgd. Hierdoor is de jaarlijkse opbrengst lager geworden maar de kwaliteit enorm gestegen. Het resultaat hiervan is dat de wijnen betaalbaar zijn en overheerlijk.

Wijnproeverij met unieke wijnen

We selecteren de wijnen voor een proeverij altijd met aandacht. Dit doen we op basis van het publiek en de wensen van onze klanten. Zo kunnen we er namelijk voor zorgen dat de beleving altijd maximaal is.

Als u benieuwd bent naar de mogelijkhheden voor u. Dan kunt u altijd vrijblijvend uw vraag stellen.

Uw biologische Nederlandse wijnboer

Uw biologische Nederlandse wijnboer

Bij elke wijn hebben we een verhaal te vertellen. We vertellen u over hoe de wijn tot stand komt, hoe we de wijn maken en laten u onze heerlijke wijnen proeven. Het geheel van deze presentatie wordt gegeven door Dick.

Dick is ruim 37 jaar geleden met Walter ‘Nederlandse Wijnboer’ begonnen. In onze proeverijen deelt hij zijn passie en neemt hij u mee in de wereld van wijn.